Nefit thermostaat

Nefit is een echt Nederlandse fabrikant/ontwikkelaar. Onlangs overgenomen door Bosch is het Merk nog steeds een van Nederlands

Nefit Thermostaat

bekendste merken op het gebied van Thermostaten en Cv ketels. Een gedegen opgebouwd merk met goede kwaliteit producten blijkt ondermeer uit de overname door Bosch.

Wat Nefit nog meer bijzonder maakt is dat het Merk dan ook echt alleen maar beschikbaar is op de Nederlandse markt. De modellen zijn wel in gebruik onder de naam Bosch, welke de zelfde functionaliteiten heeft, maar onder andere type naam.

De slimme thermostaten van Nefit bieden een sterk instrument voor goede en comfortabele temperatuurbeheersing voor de woning markt.

Nefit ModuLine thermostaat 1010

Nefit Moduline roundagon design

Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis
Verkoop door bol.com

Beschrijving

  • Nefit-Bosch ModuLine 1010 roundagon design kamerthermostaat merkgebonden,
  • Crème-wit.
  • Formaat 80×23 mm,
  • Type voeding bus, 2-draads, met display,
  • Geschikt voor koeling,
  • Overig, max. contactbelasting 2A,
  • Temperatuur afleesbaar, verwarmen, bediening draai, beschermingsgraad (IP) IP20, max. spanning contacten 24V,

€ 56,59

Slimme Thermostaat

Slimme

Modulerende Thermostaat

Modulerende

Klokthermostaat

Klokthermostaat

Draadloze Thermostaat

Draadloze

Smart Thermostaat

Smart

Nefit Easy Thermostaat

Een van de meets populaire modellen is de Nefit Easy, waarmee de Nederlandse huishoudens genieten van een bedieningsgemak, uitgebreid pallet aan functionaliteiten wat je van een slim model vandaag de dag kunt verwachten Zie ook: Honeywell, NEST

De Easy is draadloos benaderbaar, waardoor bediening en monitoring op afstand of voor thuiskomen een fluitje van een cent is. De easy app doet zijn naam eer aan, want is buitengewoon gebruiksvriendelijk en intuïtief. Op afstand, met zo veel functionaliteiten geeft de easy app fantastisch controle over de slimme thermostaat.

Easy comfort aansluiten

Nadat je  hebt geïnstalleerd, is het instellen van de Nefit easy comfort erg eenvoudig. Er zijn uitgebreide handleiding beschikbaar voor het aansluiten en instellen van de de easy comfort thermostaat. Bij levering, maar zeker ook online te downloaden.

Nefit Thermostaat design en gebruik

De Nefit Easy comfort heeft een mooie, stijlvol en slank design. Mooie materialen gecomineerd een overzichtelijk digitaal design is de kans groot dat de easy u een heerlijke gebruikers ervaring geeft en u trakteert in een upgrade aan uw interieur.

Nefit Easy Comfort Thermostaat

Nefit Easy in de praktijk

Leefgewoontes  zijn voor ieder huishouden verschillend, zelfs voor iedere bewoner zijn deze vaak afwisselend. Je kunt zeggen dat Nefit easy comfort bijna overal aan heeft gedacht en in de praktijk een sterke ondersteuning biedt bij de aansluiting meervoudig bewoners huishoudens. De Easy functionaliteiten bieden de mogelijkheid om schematisch meerdere regelingen in te stellen, per ruimte voorkeurstemperaturen te hanteren en energiebesparing op te leveren.

Easy Comfort energiezuinig als Nefit

Een andere fundamentele energie te besparen.”