Remeha thermostaat

De Remeha  thermostaat, is afkomstig van de gelijknamige Dietrich en is een van Europa’s grootste fabrikanten / Remeha Thermostaatontwikkelaars op het gebied van van commerciële water- en verwarmingssystemen, zoals de thermostaat, CV ketels en radiatoren. Het in 2004 opgerichte Nederlands bedrijf met hoofdkantoor in Apeldoorn. Het kwam tot stand na een fusie tussen 2 grote spelers. Het Franse bedrijf Thermique werd door financiële problemen in 2009 gedwongen te fuseren en er onststond de BDR Thermea Groep. Onder Nederlands management werd de koers op ontwikkling van gedegen, kwalitatief goede producten ingezet, en met succes. De Remeha Thermostaat type zijn zeer populair en daar is reden voor. De ontwikkelaar heeft net als de ander grote fabrikanten niet stil gezeten in het tijdperk van de wifi, machine learning, zogezegd digitale revolutie.

De Thermostaten van Remeha zijn functioneel sterk en een uitgebreid assortiment met gebruiksvriendelijk slimme thermostaat modellen:

  • Etwist Remeha Thermostaat
  • Qsense
  • Isense Slimme thermostaat
  • Easy Comfort.
  • Veste 500

Remeha etwist Thermostaat

Een slimme thermostaat als de etwist van Remehe kun je draadloos je temperatuurbeheersing vormgeven via de app vanaf elke locatie in de wereld. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk maar vooral intuïtief ingericht kun je alles monitoren, regelen en instellen. Uiteraard kun je in de woning gewoon op ouderwetse manier met de draaiknop op het bedieningspaneel van de remoha thermostaat de temperatuur aanpassen naar behoefte.
De Etwist thermostaat van Remeha biedt je inzicht in de energieverbruik via uitgebreide rapportage. Nu kun je energiezuinig zeer comfortabel genieten van een behaaglijke doeltemperatuur in je woning.

Zie ook de: Honeywell thermostaat, NEFIT, Google Nest

Etwist thermostaat Slim en zuinig

Remehe Etwist ThermostaatDe draadloze Etwist thermostaat van remeha is zorgvuldig ontwikkeld door de fabrikant, tot een optimale slimme thermostaat voor energiebesparend aansturen van je verwarmingsinstallatie en CV ketel.
De functionaliteiten  zijn ontwikkeld voor een optimaal comfort en een ideaal energieverbruik door een combi comfortsysteem.

De aanschaf van de Etwist thermostaat in zogezegd voordelig, ten opzichte van de concurrerende thermostaten op de markt is dit model in prijs kwaliteit verhouding zeer sterkt. Remeha thermostaten staan bekend om eenvoudige bediening, goede basis aan functionaliteiten en semi mooi design.

Slimme Thermostaat

Slimme

Modulerende Thermostaat

Modulerende

Klokthermostaat

Klokthermostaat

Draadloze Thermostaat

Draadloze

Smart Thermostaat

Smart