Tado thermostaat

De thermostaat van Tado°,  de Europese marktleider in intelligent temperatuurbeheersingTado Thermostaat op de woningmarkt. Het is het enige platform van slimme Thermostaten en services dat je kunt verenigen/koppelen met elk soort verwarmings- of koelsysteem, van bijna elke eurtopese fabrikant . Dit maak Tado dus de meest compatibel en gebruiksvriendelijke ontwikkelaar op dit gebied.

Klanten profiteren van energiebesparende technologie zoals Geofencing en Open Window Detection, evenals van verwarmingsdiagnose op afstand. Opgericht in München, 2011, hervormt Tado° thermostaat types de manier waarop energie wordt verbruikt voor meer comfort, besparingen en welzijn thuis.

Tado slimme thermostaat V3

De tado° Slimme Thermostaat V3 is ontworpen voor aansturen/beheren van woningen met een eigen CV (verwarmingssysteem), maar ook met gas- en olieverwarmingssystemen. De V3 van Tado is ook geschikt voor warmtepompen en vloerverwarming. Het biedt ongeëvenaarde compatibiliteit met alle soorten CV ketels van bijna elke fabrikant in heel Europa.

Het starterspakket met slimme thermostaat en het nieuwe Tado Slimme Thermostaat V3verwarmingsalgoritme biedt een regeling met optimaal comfort, energiebesparing en extra functionaliteiten voor meerdere ruimtes  in een woning. De Slimme modellen van Tado beschikt over een verbeterde interface op het bedieningspaneel zelf met nieuwe slimme instelbare schema’s in de app voor het regelen van een optimale temperatuurbeheersing in de eenvoudigste vorm. Je kunt je via je smartphone je locatie delen om de verwarming automatisch in en uit te schakelen, zodat er geen energie wordt verspild. De smartphone-app maakt volledige controle over uw verwarming mogelijk, op elk moment en vanaf elke locatie. Voor woningen met een bestaande bedrade versie op een combiketel (dus geen warmwatertank). is de compatibiliteit van Tado Slimme thermostaat V3 95% van de verschillende verwarmingssystemen.

Zie ook: Honeywell, Nest Thermostaat, Nefit en Remeha.

Slimme Thermostaat

Slimme

Modulerende Thermostaat

Modulerende

Klokthermostaat

Klokthermostaat

Draadloze Thermostaat

Draadloze

Smart Thermostaat

Smart

Tado Thermostaat App

Alle Tado°-producten zijn gebouwd rond de Tado°-app en kunnen naadloos worden geïntegreerd met Amazon Alexa, de Google Assistent en Apple HomeKit. Dit maakt de comptabiliteit van Tado producten verenigbaar met alle grote sprelers op de markt van warmte beheersing en smart homesystems

De Tado°-app heeft veel vmogelijkheden en functies, zoals :

  • Geofencing – Tado° zet je verwarming of airconditioning uit wanneer de laatste persoon het huis verlaat en zet hem aan op tijd voor de aankomst van de eerste persoon.
  • Weersafhankelijk – Tado° houdt rekening met lokale weersvoorspellingen. Het past uw verwarming en koeling daarop aan om energie te besparen.
  • Detectie van open ramen – Tado° detecteert open ramen en herinnert je eraan om je verwarming of airconditioning uit te schakelen om meer energie te besparen.
  • Luchtcomfort – Tado° adviseert je hoe je de lucht in je huis gezond kunt houden. Het geeft u ook inzicht in de buitenluchtkwaliteit en de huidige pollenvoorspelling in uw regio.
  • Slimme regeling – met Tado° kun je je gewenste dag- en nachttemperaturen plannen in tijdblokken op basis van je routine.
  • Monitoring met statistieken en analyses – De Tado°-app geeft je inzicht in hoe je binnenklimaat in de loop van de tijd is veranderd en hoeveel energie je tot nu toe hebt bespaard.
    Ketelreparatieservices – Hiermee kunnen gebruikers een ervaren installateur boeken of direct in de app een offerte aanvragen als hun verwarmingssysteem gerepareerd, onderhouden of geüpgraded moet worden.
  • Care & Protect – Bewaakt uw verwarmingssysteem de klok rond, waarschuwt u als het ongebruikelijk gedrag detecteert en helpt u eventuele problemen zelf op te lossen (onderdeel van Auto-Assist)
  • Auto-Assist – Past automatisch de temperatuur aan als je weggaat of thuiskomt, of als er een raam wordt geopend. Het beschermt ook uw verwarmingssysteem tegen storingen. Auto-Assist is een betaalde abonnementsservice.

Tado Thermostaat types & services

Uit een onafhankelijk onderzoek blijkt dat dat het gebruik van een tado° Slimme Thermostaat tot wel 31% kan besparen op de energie en onderhoudskosten van een gemiddelde woning. Niet voor niets is Tado zo enorm populair en Europees marktleider op dit gebied..

Tado° 360 B2B SaaS-software

tado° 360 is een SaaS-product (Software as a Service) dat op afstand de gezondheid van het verwarmingssysteem van een huis controleert en diagnosticeert en dat door technici kan worden gebruikt voor snellere, efficiëntere reparaties en onderhoud. De software heeft ook mogelijkheden voor preventief onderhoud. Dit bespaart zowel de bewoner/eigenaar als het verwarmingsbedrijf enorm veel tijd en geld, daarnaast biedt het een hoger niveau van klanttevredenheid. Als dit geen klantgericht denk is, wat dan wel?

Tado Slimme Thermostaat

De tado° Slimme Thermostaat is ontworpen voor aansturen/beheren van woningen met een eigen CV (verwarmingssysteem) en werkt met gas- en olieverwarmingssystemen, maar ook met warmtepompen en vloerverwarming. Het biedt ongeëvenaarde ketelcompatibiliteit in heel Europa en werkt samen met bijna alle fabrikanten.

Slimme Radiatorthermostaat

De tado° Slimme Radiatorknop regelt individuele radiatoren onafhankelijk of samen in huishoudens met centrale verwarming of stadsverwarming.

Draadloze temperatuursensor

De tado° draadloze temperatuursensoren worden gebruikt voor nauwkeurige meting en regeling van kamertemperatuur en luchtversheid. Alle ruimtes kunne op deze manier apart van elkaar worden gemeten en geregeld.